Onze oplossingen

Omdat elke industrie unieke uitdagingen heeft, bieden wij op maat gemaakte oplossingen die het maximale uit Databricks halen en jouw concurrentievoordeel vergroten.

Onze experts staan klaar om je te helpen bij het bouwen van een modulair dataplatform met Databricks, jouw implementatie te versnellen door onze industrie accelerators en specifieke toepassingen te bouwen voor jouw bedrijf.

Retail, Supply Chain & Manufacturing

Krijg inzicht in klantgedrag, optimaliseer voorraden en versnel verkoop aan jouw doelpubliek met onze specifieke retailytics oplossingen in Databricks.

Bij Databricks spreken we dagelijks met bedrijven die meer datagedreven willen worden. Het definiëren van de juiste aanpak en het op één lijn krijgen van de benodigde middelen kan echter een uitdaging zijn. Daarom hebben toegewijde partners zoals RevoData bewezen een belangrijke rol te spelen in het succes van onze klanten. Met hun uitgebreide data ervaring en hands-on ervaring heeft RevoData meerdere organisaties kunnen versnellen in hun Data en AI reis.

Afbeelding van Travis, Director van Databicks

Travis, Director van Databicks

Financial Services

Automatiseer het onboarding proces, maak risico’s inzichtelijk, en verhoog je rendement met onze risk management oplossingen in Databricks.

“Met behulp van RevoData heeft ons team de kennis van Databricks aanzienlijk verbeterd; het verkrijgen van waardevolle inzichten van een Databricks Champion is zeer nuttig gebleken bij het opzetten van onze datastore voor Platforms & Technologie.”

Afbeelding van Daan, Product Lead, ABN AMRO

Daan, Product Lead, ABN AMRO

Water- en geo bedrijven

Krijg inzicht in geo-data aan de hand van Mosaic en Databricks Creëer een centraal data platform om informatie beschikbaar te stellen voor onderzoek, of bouw een maps search functionaliteit.

“Wij hadden niets staan. Data was vespreid en zat vaak in allerlei excel bestanden. Wij dachten dat AI alleen weggelegd was voor de grote spelers. De aanpak van RevoData was helder en praktisch. De wereld staat er nu heel anders bij. Wij zijn in controle en sturen voor 70% op cijfers en 30% aangevuld door onze intuitie en ervaring.”

Afbeelding van Sjoerd, eigenaar De Keizer Marine

Sjoerd, eigenaar De Keizer Marine