Onze oplossingen

We begrijpen dat industrieën unieke uitdagingen hebben, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die jouw concurrentievoordeel vergroten.

Onze experts staan klaar om de nieuwste technologieën te implementeren en je te helpen bij het bouwen van een modulair dataplatform met Databricks.

Retail & Supply Chain

Krijg inzicht in klantgedrag, reduceer voorraden en optimaliseer de verkoop met onze geavanceerde retail oplossingen op Databricks.

Bij Databricks spreken we dagelijks met bedrijven die meer datagedreven willen worden. Het definiëren van de juiste aanpak en het op één lijn krijgen van de benodigde middelen kan echter een uitdaging zijn. Daarom hebben toegewijde partners zoals RevoData bewezen een belangrijke rol te spelen in het succes van onze klanten. Met hun uitgebreide data ervaring en hands-on ervaring heeft RevoData meerdere organisaties kunnen versnellen in hun Data en AI reis.

Travis, Director van Databicks

Travis, Director van Databicks

Financial Services

Maak risico’s inzichtelijk, krijg inzicht in klant gedrag en verhoog je rendement met onze risk management oplossingen op Databricks.

“Met behulp van RevoData heeft ons team de kennis van Databricks aanzienlijk verbeterd; het verkrijgen van waardevolle inzichten van experts is zeer nuttig gebleken bij het opzetten van onze datastore voor Platforms & Technologie.”

Daan, Product Lead, ABN AMRO

Daan, Product Lead, ABN AMRO

Manufacturing

Krijg controle over de toeleveringsketen, een hoge productkwaliteit leveren en minimaliseer defecten door slim gebruik van Data & AI oplossingen

“Wij hadden niks staan. Data was opgesloten en de vruchten ervan plukken leek onbereikbaar, alleen weggelegd voor de grote spelers. De aanpak van RevoData was helder en practisch. De wereld staat er nu heel anders bij. Wij zijn in controle en sturen voor 70% op cijfers en 30% aangevuld door onze intuitie en ondernemersgeest.”

Sjoerd, eigenaar De Keizer Marine

Sjoerd, eigenaar De Keizer Marine