Well-Architected Review

Verbeter de Data & Analytics prestaties van je organisatie met onze tweedaagse Well-Architected review. Optimaliseer je data-architectuur, data beveiliging en data privacy.

Magie voor u. Revolutie voor uw bedrijf.

Transformeer jouw organisatie en onderscheid je in de markt met Data & AI

Afgestemd op de bedrijfsstrategie met een helder actie plan

Is dit voor jou?

Voor bedrijven die al actief zijn op het gebied van Data en mogelijk AI. Een review om te kijken of je vandaag nog steeds de maximale waarde haalt uit je data platform. Staat alles nog goed en kan je weer een jaar door?

Wat gaan we doen?

RevoData’s 2-daagse review bevat de volgende elementen:

Dag 1
 • Eerste overleg: ons team ontmoet u om hun huidige data- en analyseomgeving te bespreken en eventuele specifieke aandachtspunten te identificeren.
 • Beoordeling van architectuur en ontwerp: We voeren een gedetailleerde beoordeling uit van uw data en analytics architectuur en ontwerp, inclusief het gebruik van best practices en industriestandaarden.
 • Identificatie van gebieden voor verbetering: met inbegrip van eventuele problemen met schaalbaarheid, prestaties en/of beveiliging.
 • Een eerste presentatie van de bevindingen van het beoordelingsteam.
Dag 2
 • Aanbevelingen en actieplan opstellen ter verbetering van jouw data platform.
 • Follow-up ondersteuning: Onze experts bieden follow-up ondersteuning om u te helpen de aanbevolen veranderingen door te voeren en ervoor te zorgen dat hun data- en analyseomgeving soepel draait, en blijft draaien.
 • Eindrapport: We stellen een eindrapport op met een overzicht van het gehele proces, de bevindingen en de geïmplementeerde aanbevelingen.
 • Check-in: Omdat de waan van de dag snel terugkeert, komen wij ook graag nog een keer terug. Samen kijken we naar wat er al gedaan is en wat er nog nodig is.

Wat levert het jou op?

De top 3 afleverbare producten van een goed ontworpen review voor een data platform zijn:

 • Een gedetailleerde architectuurdocumentatie van de huidige data platform, waarin de verschillende componenten en hun interconnecties worden beschreven.
 • Een lijst met aanbevelingen voor verbeteringen en optimalisaties van de huidige data platform, gericht op verhoogde prestaties, schaalbaarheid en beschikbaarheid.
 • Een plan voor de implementatie van de aanbevelingen, met een tijdlijn en een lijst met verantwoordelijke partijen

De ervaring van Travis

"Uitgebreide data- en hands-on ervaring"

Bij Databricks spreken we dagelijks met bedrijven die meer datagedreven willen worden. Het definiëren van de juiste aanpak en het op één lijn krijgen van de benodigde middelen kan echter een uitdaging zijn. Daarom hebben toegewijde partners zoals RevoData bewezen een belangrijke rol te spelen in het succes van onze klanten. Met hun uitgebreide data ervaring en hands-on ervaring heeft RevoData meerdere organisaties kunnen versnellen in hun Data en AI reis.

Travis, Director van Datarbicks

Travis, Director van Datarbicks