Hey jij, data revolutionist!

Hey jij,
data revolutionist!

Data revolutionist, wat is dat eigenlijk? Een revolutie is een snelle onomkeerbare verandering. Het is een moment van grote veranderingen. Alles verandert voor organisaties en de manier waarop wordt gewerkt. Als Data Revolutionist, ben jij voor verandering, de revolutie.

Jij staat niet stil en kijkt vooruit. Jij ziet mogelijkheden. Sterker nog, jij maakt ze realiteit. Als er een berg op je weg staat, ga je er overheen, omheen, onderdoor en als het echt moet verplaats je dat ding! Jij hebt een doel en daar ga je voor. Het proces vinden wij magisch!

Jij kijkt breder dan Data en AI dus de technologie. Zo kijk jij ook naar de mens in de organisatie die jij meeneemt in het verhaal. Jij zorgt ervoor dat het niet eenmalig is. Dat de inzichten en acties ook echt worden gebruikt in dagelijkse processen. Alleen zo wordt het een onomkeerbare verandering. Dit een magische moment en daar krijgen we energie van.

Wat is het veschil tussen een
data engineer en een data revolutionist?

Data engineer

De definitie van een Data Engineer is bij veel bedrijven anders. Als Data Engineer ben je doorgaans verantwoordelijk voor het koppelen, organiseren en ontsluiten van data, zodat anderen in de organisatie hier effectief gebruik van kunnen maken. Je hebt een rol en doet dit dit bij alle opdrachten. Je bekijkt de data vanuit een rol.

Data revolutionist

De Data Revolutionist denkt niet in hokjes, vandaag ben jij de data engineer. Morgen ben jij de architect en volgende week ontwikkel je de product roadmap. Het maakt jou eigenlijk niet uit welke titel je hebt. Jij hebt een doel, en je doet er alles aan dit te halen. Het stopt niet bij technologie. Het bevat ook data, de mens het de dagelijkse processen. Alleen met een totaal aanpak is de revolutie onomkeerbaar.

Welke eigenschappen heb jij?

Jouw basis is technisch van aard. Dat is het fundament waarop jij bouwt. Jij begrijpt concepten binnen een breed spectrum van architectuur tot modelleren tot programmeren tot queryen en tot integreren. Jij goochelt met techniek om organisaties te verassen met wat er mogelijk is. En ja, vandaag is er weer meer mogelijk dan gister. Jij bent nieuwsgierig naar wat er nu weer nieuw is. Met name hoe dit dagelijks op jou van toepassing is.

Welke technieken gebruikt een Data revolutionist?

Techniek is jouw basis, dus jij hebt een ervaring in public cloud (AWS, Azure en/or GCP). Daarboven op zijn wij Databricks Experts. Dus ook daar heb jij de nodige ervaring in. Maar ook (socio)technologische concepten zijn jou niet onbekend. Denk aan de 12Factor App, Domain Driven Design, SOLID, Data Mesh en nog veel meer om op te noemen.

Solliciteer nu en spreek met de founders


Onze cultuur

De basis van RevoData is een sterke cultuur waar kennis en kennisdeling centraal staat. Het onderscheidt ons van de rest.

Onze waarden

Wij geloven in het opbouwen van een sterke cultuur met een duidelijk doel: autonomie, beheersing en zelfontplooiing zijn sleutelelementen.